Aknázz ki Te is egy méltatlanul elhanyagolt ingyenes marketing eszközt

Olyan hirdetési lehetőséget keresel, amely ingyenes, és ahol mégsincs nagy konkurencia?

Mutatunk egy ilyet, amely éppen azért sikeres, mert 2017-ben kevesen használják.

Ez az eszköz nem más, mint az…

INGYENES, ONLINE APRÓHIRDETÉS FELADÁS

macbook-577758_1920

Miért vagyunk biztosak benne, hogy ez a hirdetési csatorna számodra is jövedelmező lesz?

OTT HIRDETSZ, AHOVÁ VÁSÁROLNI JÁRNAK

Az online apróhirdetés legnagyobb előnye, hogy olyan felületen hirdetsz, ahová kifejezetten vásárolni járnak az emberek. Olyan látogatókat érsz el, akik az apróhirdető oldalakat böngészve mindig konkrét megoldást, terméket keresnek.

MÉG MINDIG DOBOGÓS VEVŐSZERZŐ ESZKÖZ

8 éves hirdetési tapasztalatunk bizonyíték a sikerre. Azóta az online marketing hihetetlen mértékben fejlődött: jött a Facebook hirdetés, AdWords, Insta, Chatbot, és még pár ezer eszköz – de az apróhirdetések maradtak.

Ez a mai napig az egyik dobogós vevőszerző eszközünk, és még mindig jóval nagyobb a megtérülése, mint a Facebook és AdWords hirdetéseinknek.

MERT A CÉGEK NEM HASZNÁLJÁK

Ma a cégek zöme nem használja ezt a hirdetési módszert. Sok hirdetőoldalon a legtöbb kategóriában EGYÁLTALÁN NINCS céges hirdetés, sőt sok kategóriában egyáltalán nincsenek hirdetések. Miért ne lennének a Te hirdetéseid az elsők, vagy akár az egyedüliek ezeken az oldalakon?

Képzelj el egy olyan weboldalt, amit nap mint nap potenciális vásárlóid százai, ezrei látogatnak.

Most képzeld el, hogy erről a weblapról nem tud a konkurencia… vagy lehet, hogy tud, de kerüli.

Képzeld el, hogy a Te apróhirdetéseiden kívül nincs más hirdetés a kategóriában. Ez világos? Tehát a termékkategóriában, ahol a Te termékeid szerepelnek, van mondjuk 14 db hirdetés… és ebből mind a 14 a Tiéd. Ez hogy tetszik? Szerinted tudnál ezzel a helyzettel mit kezdeni?


Várj, még nincs vége :)


Most képzeld el, hogy ebből a képzeletbeli weboldalból nem csak egy van, hanem több tíz, vagy iparágtól függően akár több száz.

Minden ilyen weblapot olyan emberek böngésznek, akik a Te termékedet/szolgáltatásodat keresik, és kifejezetten vásárlási szándékkal érkeztek a weboldalra.

És CSAK A TE HIRDETÉSED van a szemük előtt.

Szerinted ezek a látogatók hol fognak vásárolni, ha nincs konkurencia – és csak Veled találkoznak?

Miért ne aknáznád ki ezeket a lehetőségeket, és miért ne lennének a Te hirdetéseid az elsők – vagy akár az egyetlenek – ezeken az oldalakon?

Előzd be a konkurenciát, használd ki ezt a kiaknázatlan területet, mielőtt a versenytársaid lecsapnak rá!

computer-603501_1920

Miért sikertelenek mégis a legtöbben az online apróhirdetés feladásban?

A legtöbben azt csinálják, hogy feladnak pár hirdetést egy híresebb apróhirdető oldalon. Ezeknek általában nincs eredménye, így elkönyvelik, hogy apróhirdetést feladni semmi értelme sincs.

Ezzel szemben a valóság az, hogy ha a hirdetés kihelyezés tudatosan, koncentráltan, és megfelelő oldalakon történik, akkor nagyon könnyen elérhetsz tömegeket. Cégek számára ez már önmagában ez egy erős online marketing csatorna.

Miért jobb a módszerünk annál, mintha egy nagy aprós oldalon hirdetnél?

Kézenfekvő választásnak tűnhet, ha feladsz pár hirdetést olyan nagyobb apróhirdető oldalakra, amiket a tévében is hirdetnek… de az előnyük egyben a hátrányuk is: igaz, hogy tömegek látogatják, de a rajtuk található hirdetések száma is borzasztó sok, egyes oldalakon akár egymillió feletti.

A Tied csak egy a sok közül.

Ennyi hirdetésből hogy tudna a Tied kitűnni? Ha cégként hirdetnél, különösen hátrányban vagy – a legnagyobb apróhirdető oldalak maguknak akarnak profitot termelni, és nem a céges hirdetőknek kedveznek.

Ezzel szemben, ha olyan oldalakat is használsz, amelyek nincsenek tömve hirdetésekkel, mégis sok potenciális vevő látogatja, akkor máris komoly sikereket könyvelhetsz el ezzel a hirdetési csatornával.

online marketing eszköz

Ha Te is örülnél több vevőnek, és legnagyobb vágyad az, hogy sikeressé tedd a vállalkozásod, ne hagyj ki egy ilyen ziccert – használj ki egy olyan csatornát, ahol kevés a konkurencia, és arasd le a babérokat.

Mit kínálunk?

Tömeges apróhirdetés feladást már régóta kínálunk, de most kidolgoztunk egy olyan megoldást, amellyel minimális egyszeri befektetéssel is elindulhatsz ezen a jól jövedelmező úton.

Mivel mi folyamatosan figyeljük, szűrjük és kategorizáljuk az apróhirdető oldalakat, így rendelkezésünkre áll egy friss, szűrt, minősített lista az ingyenesen használható magyar apróhirdető oldalakról.

Több látogatónk és ügyfelünk kérte, hogy osszuk meg ezt a listát, de eddig ezt nem tettük – a listához való hozzáférés csak és kizárólag az apróhirdetés feladás szolgáltatásunk igénybevételével volt lehetséges.

De most úgy döntöttünk, hogy ideje közzé tenni ezt az értéket, és kedvezni azoknak, akik havidíj kifizetése nélkül szeretnék kipróbálni ezt a marketing csatornát.

Ez jóval olcsóbb, mint a havidíjas szolgáltatásunk. Töredéke, mint egy hónap hirdetésfeladás díja, ezt a listát mégis hosszú éveken keresztül használhatod.

 Az ingyenes internetes apróhirdető oldalakból összeállítottunk három listát, melyek közül könnyen ki tudod választani az anyagi lehetőségeidhez és a jövőre vonatkozó terveidhez legjobban illőt.

Miért más ez a termékünk, mint a havidíjas hirdetésfeladás szolgáltatásunk?

 • minimális anyagi befektetéssel jár
 • egyszeri díjas, tehát nem kell havidíjjal elkötelezni Magad
 • nulla kockázat
 • a listák ár a hirdetési szolgáltatásunk havi díjának csak a töredéke
 • hosszú évekig használhatod és profitálhatsz belőle

Miben nyújt ez nagyobb szabadságot, mint a hirdetésfeladás szolgáltatásunk?

 • Te határozod meg, mennyi hirdetést adsz fel
 • Te szabhatod meg, mennyi apróhirdető oldalt használsz
 • hogy ezeket milyen arányban és milyen intenzitással használod
 • Te döntheted el, hány különböző hirdetésverziót tesztelsz

Milyenek a linkes és a link nélküli apróhirdetési oldalak?

A hirdetési oldalak listáját két nagy kategóriába soroltuk, ezeket elneveztük „linkes” és „link nélküli” apróhirdetési oldalaknak.

A „linkes” azt jelenti, hogy a hirdetésben meg tudsz adni linket. Vagy van apróhirdetés feladásnál weboldal megadás lehetőség, vagy ha nincs, akkor az url-edet elhelyezheted a hirdetés szövegében (ne feledd a http:// vagy https:// előtagot), és a link kattinthatóvá válik.

Így ez a „linkes” kategória értékesebb, mert a kattintható link miatt könnyebb a látogatóknak eljutni a weboldaladra, és a Google is látja, hogy a weboldaladra több hivatkozás mutat.

A különbségek táblázatban:

Link nélküliLinkes
kategorizált és minősített hirdetőoldalakkategorizált és minősített hirdetőoldalak
működő max. 1 hete ellenőrzött oldalakműködő max. 1 hete ellenőrzött oldalak
ingyenes hirdetésfeladásingyenes hirdetésfeladás
linket elhelyezhetsz a hirdetés szövegébe de az nem lesz kattintható+ linket elhelyezhetsz a hirdetés szövegébe és az kattintható lesz
+ érdeklődő könnyebben navigál a honlapodra (nem kell kimásolni a linket)
+ SEO előnyök

Miért hallgass ránk?

 • 2009 szeptemberétől szerzünk vevőket apróhirdetések segítségével magunknak és partnereinknek is
 • ez nálunk nem egy “mellékes” vagy egy “mikrobiznisz”, amivel szerzünk egy kis plusz bevételt. Cégünk, a WinterNET Hirdető Kft. fő profilja a hirdetés, ezért is van benne a cég nevében a “hirdető” szó, és ezért a főtevékenységünk a Reklámügynöki tevékenység
 • több marketing eszközt és módszert teszteltünk (köztük az AdWords-öt és Facebookot, és még vagy százat), de még mindig az apróhirdetés az egyik legeredményesebb, legjobban megtérülő vevőszerző eszközünk
 • folyamatosan monitorozzuk az apróhirdető oldalakat: figyeljük, melyek teljesítenek a legjobban, és nyomon követjük az újonnan induló, vagy éppen megszűnő oldalakat is, így egy friss, szűrt, minősített listát adunk át a legjobb működő magyar apróhirdető oldalakról.

Mit mondanak az elégedett ügyfeleink?

A WinterNET Hirdető Kft. munkája rendkívül színvonalas, a megállapodások, szerződések teljesítése maradéktalan. Szolgáltatását intézményünk, a CSÚCS ’91 Oktatási és Vezetési tanácsadó Kft. jól konvertálja, hasznosítja. Tevékenységének szükségességét, eredményességét bizonyítja, hogy a velük kötött szerződésünket folyamatosan megújítjuk. Stabil, megbízható társaságnak tartjuk a WinterNET Hirdető Kft-t.

Ladányi Lőrinc, CSÚCS ’91 Oktatási és Vezetési tanácsadó Kft.

Örülünk, hogy rátaláltunk a WinterNET Hirdető Kft. weboldalára, mert nagyon hasznos számunkra ez a szolgáltatás. Nagyon meg vagyunk elégedve a kapcsolattartókkal és a hozzáállással is. Ajánljuk másoknak is.

Szarvas Krisztina, Best-Work Kft.

2012 óta vesszük igénybe a WinterNet Hirdető Kft. hirdetési szolgáltatását. Az eltelt időszak igazolta, hogy helyes volt a döntésünk, hogy a WinterNet Hirdető Kft-t választottuk. Korrekt és hatékony a kapcsolat a két cég között. Azoknak ajánlom, akik sikeresen szeretnének hirdetni.

Koczák Imre, Hidra Kft.

Egy listáért fizetni? Miért éri meg Neked megvenni ezt a listát?

Gondolj bele, mennyi idő lenne összeszedned egy ilyen listát?

Ha sokat keresgélsz, találhatsz a neten ingyen apróhirdetés listák, de azok

 • nincsenek csoportosítva, osztályozva
 • általában elavultak (Legutóbbi listán végigmentünk, a kétharmada már rég nem létező oldal volt, a többinél is voltak olyanok, ahová nagy nehezen regisztráltunk, de nem lehetett hirdetést feladni, mert nem működött a hirdetésfeladó modul vagy a Captcha funkció… így 15-20 órát eltöltöttünk vele feleslegesen.

Elkezdheted kiguglizni az apróhirdető oldalakat. Egy 150-es listát összeállíthatsz 15-20 munkaóra alatt.

Mennyibe kerül, ha egy munkatársad 15-20 óráig ezzel a feladattal bíbelődik? 20.000 Ft? 30.000 Ft? 50.000? Egy átlagos adminisztrátor bérével számolva nekem 30.000 Ft-ra jött ki.

Mennyibe kerül, ha Te Magad csinálod ahelyett, hogy a munkáddal vagy vevőszerzéssel foglalkoznál? Egy átlag alatti vállalkozói bevétellel számolva is 60.000 forint jött ki.

És mennyi idő alatt lesz kész? Ha most elhatározod, hogy elkezded gyűjtögetni a listát, mikor lesz kedved nekiállni, és mikor végzel a feladattal? Légy őszinte Magaddal, ez nem lesz meg egyhamar.

Mit szólnál, ha a bizonytalan hosszú ideig tartó terhet levenném a válladról, és a fent számolt összegek töredékéért tálcán nyújtanám át Neked az azonnal használható, kulcsra kész, szűrt listát?

3 csomagot raktam össze, mindegyiket megszerezheted Early Bird kedvezménnyel.

Válaszd ki azt, amelyik szerinted a legjobban segít céljaid elérésében:

Basic csomag

Legolcsóbb ajánlat

Early Bird kedvezménnyel

9900 Ft helyett3900 Ft

150 db link nélküli apróhirdetőoldal

Legolcsóbb ajánlat, legkisebb befektetés

Legnagyobb kedvezmény

Early Bird áron most 6000 Ft-tal, azaz 60%-kal olcsóbb

Optima csomag

Legjobb ajánlat

Early Bird kedvezménnyel

12.900 Ft helyett9900 Ft

200 db link nélküli apróhirdetőoldal

50 db linkes apróhirdetőoldal

Legjobb ajánlat

Kiváló ár/érték arány

Mindkét hirdetőoldal-típust kipróbálhatod

Maxima csomag

Legütősebb ajánlat

Early Bird kedvezménnyel

29.900 Ft helyett24 900 Ft

300 db link nélküli apróhirdetőoldal

300 db linkes apróhirdetőoldal

A teljes 600-as listánkat megkapod

Ezzel üthetsz a legnagyobbat a piacon

Minden ár bruttó ár, tartalmazza a 27% Áfát.

Az Early Bird ár az első 25 vásárlóra vonatkozik, de maximum 2017. december 5-ig él.

Garanciák

happy_64px

“Elégedett vagyok” garancia

Ha a listán szereplő oldalak felére feladsz legalább 10-10 hirdetést, és elégedetlen vagy az eredménnyel, visszafizetjük a csomag árát. A vásárlástól számított 6 hónapon belül bármikor élhetsz ezzel a garanciával. Nem firtatjuk, mit értesz jó eredmény alatt – ha elégedetlen vagy, visszaadjuk a pénzed 100%-át.

clock_64px

Friss lista garancia

Ha a következő 6 hónapban bármelyik apróhirdető oldal elérhetetlen vagy használhatatlan, esetleg megszűnik, csak szólj, és küldünk helyette másikat.

tools-2_64px

“Csináljátok meg helyettem” garancia

Ha a jövőben úgy döntesz, hogy nem akarsz Magad hirdetni, vagy nincs időd rá, kedvezményesen ránk bízhatod az apróhirdetések feladását, a hirdetési szöveg megírásával és az új hirdetőoldalak keresgélésével együtt. Ha a megrendeléstől számított 6 hónapon belül bármely hirdetési csomagunkat megrendeled, adunk 10% kedvezményt, és ezen felül levonjuk a megvásárolt lista árát is a csomag díjából.

Elnézést kérünk, szolgáltatásunk most nem elérhető.
Ennek az az oka, hogy meglévő partnereink elégedettek velünk, folyamatos szolgáltatást szeretnének, és ezért nem tudunk most új ügyfeleket vállalni.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a tevékenységünk, akkor itt találsz rólunk több infót, és itt tudod felvenni velünk a kapcsolatot.

Ez a Te analitikád lehetne:

analitika-normal

Alig több, mint 3 év alatt 6 304-ről 94 345-re tornáztuk fel a fő bevételszerző weblapunk havi forgalmát. Tizenötszörösére növeltük a látogatottságunkat.

Természetesen ez az eredmény több hirdetési csatornának is köszönhető, de az ingyenes apróhirdetés feladás az egyik tartóoszlopa marketingünknek. Az organikus látogatók növekedéséhez nagyban hozzájárul az, hogy a folyamatosan frissülő honlapunk új oldalait mindig megtámogatjuk apróhirdetésekkel.

Ha sokan megkapják ezt a listát, nem lesznek zsúfoltak az apróhirdető oldalak?

Több tucat cégnek hirdetünk, és több partnernek kiadtuk a listánkat, mégsincsenek tömve az apróhirdető oldalak.

Sok különböző kategória van, egyes oldalakon száznál is több, és a listát megvásárló cégek eltérő iparágban, több városban működnek. Ráadásul a lista nagyon hosszú, és nem is minden cég aknázza ki teljesen. Sok időnek kell ahhoz eltelnie, hogy telítődjenek a hirdetési oldalak :)

Egy teszt során 20 látogatott hirdetőoldalon megnéztünk random 3 kategóriát (ez ugye 60). Ebből 32-ben egyáltalán nem volt céges hirdetés, 15 esetben pedig csak 5-10 db, ami elhanyagolható. A vizsgált oldalak felén a magánhirdetésekből sem volt több 20-nál.

Mielőtt belezavarodnánk a számokba, a lényeget láthatod: az oldalak nagy része kihasználatlan, így nem kell attól félned, hogy nem rúghatsz labdába.

Mi van, ha nincs időd hirdetni?

Az apróhirdetés feladásban az a szép, hogy az ember pár nap alatt szerez benne rutint, aztán úgy megy, mintha egész életében ezt csinálta volna. Apróhirdetést feladni lehet holtidőben, zenehallgatás vagy tévénézés közben. Ha minden nap csak egy órát foglalkozol ezzel a projekttel (úgy, hogy közben akár tévézhetsz is), már sokat tettél a cégedért.

Ezt a munkát delegálni is könnyű – ha vannak alkalmazottaid, és nincs teljesen kitöltve a munkaidejük, add ki Nekik, hogy a holtidőkben adjanak fel hirdetéseket.

De erre találtuk ki a “Csináljátok meg helyettem” garanciát: ha a megrendeléstől számított 6 hónapon belül úgy érzed, hogy nincs időd hirdetni, bízz meg minket a hirdetésfeladással, és bármelyik csomagunkra 10% kedvezményt adunk, plusz beszámítjuk a most vásárolt lista vételárát.