A céged méretétől, a szabadidődtől és a költségvetésedtől függően dönthetsz úgy, hogy Magad hirdetsz, vagy kiszervezed külső cégnek.

Az is megoldás lehet, hogy megcsinálod a kreatív részét (apróhirdetés írás), majd a hirdetések kihelyezését külső cégre bízod.apróhirdetés feladás kiszervezése

Ne feledd! Használd ki a holtidőket!!! A hirdetés kihelyezése kevés gondolkodást igényel, rutinmunka, így akár tévénézés közben, otthon is könnyen hirdethetsz. Amikor gondolkodást nem igénylő rutinmunkát végzek, háttérzene helyett gyakran audio tananyagokat hallgatok. Így ezek a „holtidők” is ki vannak használva – az unalmas munka közben tanulok.

Mivel a hirdetési munkák könnyen elvégezhetők és betanulhatók, ezért könnyen ki tudod adni az alkalmazottadnak, vagy külsős cégnek. Egyszerűen betanítható munka, a készségszintű számítógép felhasználói tudáson kívül semmilyen előképzettség vagy gyakorlat nem szükséges hozzá.

Egy diáknak is kiadhatod, vagy a saját gyermekednek, zsebpénz kiegészítés gyanánt. Mivel az apróhirdetés feladáshoz csak egy számítógép kell, nem kell hozzá egy fix munkahelyre, irodába bejárni, távmunkában is végezhető. És mivel közben szólhat a zene, tévé, a munkaidő pedig kötetlen, ezért a legtöbb diák kifejezetten örül egy ilyen munkalehetőségnek.

Egy óra alatt kezdetben 20-30 hirdetés feladható, majd kis gyakorlással és kellő motivációval el feltornázható 50-60-ra is. Ha teljesítmény után fizetsz, egy feladott hirdetésért adhatnál mondjuk nettó 20 Ft-ot, és így egy 4-500 Ft-os minimál órabér kijön.

Diákmunka esetén – mivel ennek kedvezőbb az adózása, bruttó 6-800 Ft-os órabérből megvan óránként 20-30 hirdetés.

Ne csak olvasd, csináld is :)
A Feladjukhelyetted.hu blogban közölt információk az elmúlt 7 év tapasztalatain, valós eredményeken alapulnak. Javaslom, ne csak olvasd, hanem próbáld ki a gyakorlatban is a felvonultatott tippeket, trükköket.

Nincs időd hirdetni, inkább kiszerveznéd a munkát?
Erre is van megoldásunk: próbálj ki minket, rendeld meg Tripla csapás apróhirdetés csomagjaink egyikét, vagy ha más elképzelésed van, kérj egyedi ajánlatot.